Stanković: Ima lepih, a ima i terena koji nisu za Superligu

Fudbal 26. okt. 202116:45 > 16:503 komentara
Podeli:
Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da očekuje pobedu protiv Radnika u Surdulici.

Crveno-beli u sredu gostuju Radniku u odloženom meču petog kola Superlige Srbije.

„Ne znači mi ništa veliki niz pobeda, ako cilj nije ispunjen. Poslednjih dana sam video da se piše o tome, ali mene interesuju samo rezultati jer je Crvena zvezda jednako rezultat. Kao treneri dođemo i prođemo, da li ostavimo neki trag sve je to sekundarno na osnovu završnog učinka svakog od nas ko je bio, time se vodim. Idemo po pobedu u Surdulicu. Očekujem da u poslednje tri utakmice, kako ih zovem u ciklusu nedelja – sreda – nedelja ostvarimo pozitivne rezultate“, počeo je Stanković.

Na pitanje da li bi više voleo ubedljivu ili minimalnu pobedu šef stručnog štaba je odgovorio kratko.

povezane vesti

„Bio bih zadovoljan sa pobedom od 1:0“.

Osvrnuo se Stanković na stanje terena u Surdulici.

„Žao mi je što se ne ulaže u infrastrukturu. Da su barem tereni onako kako bi trebalo da izgledaju. Ima dosta lepih, a ima i terena koji nisu za Superligu. Jednostavno može da se vidi da dosta, ne kažem ekipa, već terena ne zaslužuje prvu ligu. To može da bude jedan od faktora, ali naravno nema izgovora kako je nama, tako je i drugima. Znamo šta nam je činiti i idemo dalje“.

Otkrio je trener crveno-belih i kakvo je zdravstveno stanje Kataija i Pavkova, koji su bili odsutni na nekoliko prethodnih mečeva.

„Katai i dalje nije sa ekipom, dok se Pavkov vratio, trenirao je, a videćemo u kakvom je kondicionom stanju, pa ćemo odlučiti posle današnjeg treninga. Radili smo na oporavku, mora da se uđe u zamor, a bitna je koncentracija i fokus“, zaključio je Stanković.

Komentari

Vaš komentar