Stanojević: Dve dobre situacije, dva gola

Srbija - Super liga 12. dec. 202021:21 > 21:24
Podeli:
Princscreen

Posle pobede na gostovanju Voždovcu u 18. kolu Superlige Srbije, trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da nije bilo lako i da je zadovoljan pobedom.

Aleksandar Stanojević ocenio je posle meča da je u korist njegovog tima presudio individualni kvalitet.

„Zadovoljni smo, pobedili smo. Nije uopšte bilo lako. Nismo mogli da se nametnemo, pogotovo u prvom poluvremenu. Nismo stvarali šanse, bilo nam je teško da dođemo do igre. Voždovac je kontrolisao veći deo susreta, ali imali smo individualni kvalitet i dve dobre situacije u kojima smo postigli po gol“, rekao je Stanojević.

„Raduje me i što je Voždovac imao samo jednu dobru šansu u prvom poluvremenu, to je dobro. Utakmica je generalno gledano bila bez šansi, ali na kraju mogu da budem zadovoljan“, dodao je strateg crno-belih.

„Radili smo stvari koje je trebalo da radimo. U velikom delu meča smo izgledali dosta dobro, imali smo prilike, posebno u prvom poluvremenu, ali ih nismo iskoristili. Sa druge strane, Partizan ih je iskoristio tamo gde je najjači, na način na koji igra tako su nam i dali oba gola. Ne možete imati mnogo prilika protiv Partizana, ali ja sam zadovoljan kako smo izgledali“, ocenio je trener Voždovca Jovan Damjanović.

Komentari

Vaš komentar