Stanojević: Očekujem najjači Metalac, kao protiv Zvezde

Srbija - Super liga 27. okt. 202116:455 komentara
Podeli:
Aleksandar Stanojević
FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević očekuje zahtevan meč protiv Metalca i nada se da će njegov tim imati podršku navijača.

Crno-beli dočekuju Milanovčane u četvrtak od 17 časova u zaostaloj utakmici Superlige Srbije.

Povezane vesti

Kao i svaka utakmica, duel sa Metalcem je veoma bitan. Očekujem zahtevan meč, pokazalo se to iz prethodnih međusobnih duela i ulazimo sa velikim oprezom. Rival je mlada ekipa, brza, ali kao takva i nama otvara određeni prostor. Nije lako pobeđivati u kontinuitetu, svaki segment je bitan, u igri i na tribinama, i zato se nadam podršci navijača„, rekao je Stanojević.

Beograđanima pripada uloga apsolutnog favorita. Stanojević je, ipak, oprezan.

Prirodno je da svaka ekipa Protiv Partizana i Crvene zvezde zapne iz petnih žila. Takva su ekipa da uvek imaju period u kojem mogu da susret reše u svoju korist. Bilo je tako i u prethodnim duelima, ali nisu uspeli te momente da iskoriste. Znamo i kako su igrali protiv nas, izlaze visoko, napadaju. To je njihov stil od kojeg ne odustaju. Tako su igrali i protiv Zvezde. Primetio sam da Cvetković i Stuparević nisu igrali protiv Spartaka, ne znam da li je to deo taktike, ali tako je bilo i pred crveno-bele. Sigurno rival gleda da sa što jačim sastavom izađe na megdan. Borbeni su, igraće otvoreno, ali pred nama je da ostvarimo dobar rezultat. Nije lako, u Partizanu se uvek očekuju pobede„.

Nekoliko igrača je neizvesno za utakmicu.

Ima rovitih. Juče je grupa fudbalera koji su igrali za vikend imala oporavak. Nismo sigurni oko Markovića, Holendera i Rikarda. Imamo konkurenciju na krilu, ali kada Marković i Holender nisu zdravi onda je smanjena konkurencija, čekamo poslednji trening pred utakmicu posle kojeg ćemo se opredeliti za startere. Jović se vratio u trenažni proces i na njemu je sada da se nametne. Svi igrači moraju da se dokazuju, nema minulog rada„.

Oko golmana nema dileme.

Braniće Popović. Ne volim da otkrivam postavu, ali toliko mogu da kažem. Stevanović je čuvao mrežu na nekim veoma teškim gostovanjima, a sada će priliku ponovo dobiti Popović. On ima prednost iz više razloga, ali i Stevanović odlično koristi ukazane šanse„, zaključio je Stanojević.

Partizan je lider prvenstva sa 37 bodova, dok je Metalac 14. sa 12 poena.

Komentari

Vaš komentar