Stanojević: Svi su igrali sa Saletom, specifičan i težak meč

Srbija - Super liga 30. okt 202117:09 > 17:13
Aleksandar Stanojević
FK Partizan

Partizan u nedelju u meču 15. kola Superlige dočekuje Čukarički. Biće to zanimljiv meč jer gostujući tim predvodi legenda iz Humske Saša Ilić.

„Igramo utakmicu protiv Čukaričkog, protiv trećeplasiranog tima na tabeli koja je za nas specifična zbog naše legende Saše Ilića koji će biti na suprotnoj strani. Pozivamo navijače da dođu da pozdrave njega i da nama pomognu u dobrom trenutku. Spremni smo uglavnom svi. Lazar Marković i dalje nije u mogućnosti da nam pomogne što je za nas jedan veliki hendikep, takođe verovatno i Holender. Ostali igrači su u stroju i željno čekamo sledeću utakmicu“, rekao je na početku konferencije za medije Aleksandar Stanojević.

Veza Ilića i Stanojevića je duga, bili su saigrači, Stanojević je Iliću bio i trener, a pre svega su prijatelji.

„Ne treba ni pričati o Saletu, svi znate i šta i kako i ne znam ko od nas nije u dobrim odnosima sa Saletom, a i svi su igrali sa njim, ne znam ko nije igrao sa Saletom“, našalio se Stanojević i istakao do nisu u kontaktu pred utakmicu jer se ne viđa sa kolegama inače. Strateg Partizana pohvalio je Čukarički i sve ono što se i kako se radi u klubu godinama unazad.

Partizan ima osam bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu, ali Stanojević ne dozvoljava igračima da polete zbog toga i da se opuste.

„Znači nam to naravno, prirodno da ti znači kad Zvezda ne pobedi, kao njima što znači kad mi ne pobedimo. Daje ti dodatni impuls da ideš jače. Ne možeš da pobediš svaku, to je nemoguće – mi nećemo pobediti svaku do kraja. To je nemoguće“, rekao je Stanojević.

Partizan je i dalje bez poraza u domaćem šampionatu.

„Stalno govorim igračima – izgubiće se neke utakmice zbog ovoga ili onoga, ali energija naša mora da bude iznad maksimum i da svi to vide i osete. Mi se ne opuštamo, znate da sam obazriv, spremamo se za svakog protivnika. Tako da bih se vratio na vašu rečenicu da je tek 15. kolo“, završio je Stanojević.

Komentari

Vaš komentar