Stanojević: Video sam na koga mogu da računam, biće promena

Srbija - Super liga 7. maj 202216:11 > 16:172 komentara
Podeli:
Aleksandar Stanojević
FK Partizan

Partizan je slavio protiv Vojvodine sa 2:1, ali ipak daleko lakše nego što to krajnji rezultat pokazuje, s obzirom da su Novosađani počasni pogodak postigli u poslednjim trenucima utakmice.

Aleksandar Stanojević, šef struke Partizana, bio je zadovoljan pobedom, ali ne i onim što su njegovi izabranici prikazali u drugom poluvremenu. 

– Ima razloga za brigu, momci su olako shvatili posao u nastavku meča. Pojedini igrači su loše ušli u utakmicu, a to je znak meni na koga mogu da računam, kako možemo da funkcionišemo… Imali smo rotivih igrača, kadrovksih problema. Biće promena za sredu i meč polufinala Kupa Srbije protiv istog rivala. 

Na drugoj strani, Dragan Radojičić je istakao da ima optimizma pred meč polufinala, ponovo u Humskoj, i pored poraza. 

– Sad smo se kao nešto probudili u drugom poluvremenu, ali smo dosta padali tokom meča. Ovo je ipak dobra stvar pred sredu. Sad ćemo se fokusirati na Kup, da probamo da se pokažemo u još boljem izdanju. Smatram da Partizan ima ekstra pojedince, ali da smo mi pravili greške i da smo na taj način primali golove. Dva-tri igrača oko Rikarda kod drugog gola i da ga niko ne blokira, zaista je jefitno izgledalo. Mnogo, mnogo, mnogo me to nervira, ali moram još žešće da radim sa momcima. Probaćemo da izvadimo sezonu, ali nemamo ni šta da spašavamo u principu. Ovo je naša realnost – kazao je Radojičić. 

Komentari

Vaš komentar