Stojkovićeva poruka Asanu: Izdao si nas!

Srbija - Super liga 3. maj. 202114:17 > 14:5357 komentara
Podeli:
Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Golman Partizana Vladimir Stojković optužio je Takumu Asana za izdaju, posle iznenadne odluke Japanca da napusti klub.

Brzonogi napadač je u nedelju ujutro saopštio da više neće igrati za crno-bele zbog neizmirenih finansijskih obaveza. Ubrzo se oglasio klub i najavio tužbu, zatim je potez doskorašnjeg saigrača osudio Lazar Marković, a sada je u sličnom stilu govorio i Stojković.

Povezane vesti

Kad su se slegli utisci posle prvobitnog šoka, apsolutno nas držе iste misli i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana. Svako od nas pojedinačno, od igrača, preko članova stručnog štaba, do zaposlenih u klubu, trudio se da se Asano uklopi u tim, kao i da mu život u Beogradu bude prijatan. Da se oseća kao kod svoje kuće. Bio je jedan od nas„, istakao je čuvar mreže.

Partizan je, prema informacijama, dužan Asanu nekoliko plata i premija.

Nisam pravnik da bih komentarisao stvari van moje nadležnosti, ali moram da ukažem ono sa čim sam upoznat i što ima direktne posledice na nas kao tim. Ljudski i moralno smo duboko razočarani. Ponavljam, osećamo se izdanim. Ovo se ne radi onima sa kojima si živeo skoro dve godine i to pred kraj prvenstva, pred utakmicu sezone (finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde). Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još 20 dana. Ovako, ostao je gorak ukus„, zaključio je kapiten crno-belih.

Asano je ove sezone najbolji strelac Partizana sa 21 golom.

Komentari

Vaš komentar