Stolica za SK: Enigma Pantović rešiće se u sledeća dva dana

Srbija - Super liga 27. jun 202214:20 > 15:123 komentara
Podeli:
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dan za danom, tema za temom, današnje pitanje: eventualni transfer mladog reprezentativca Miloša Pantovića sa „krova“ u redove Partizana. Dokle se stiglo u pregovorima?

Povezane vesti

„Partizan je jasno pokazao interesovanje, talentovani igrač je saglasan da se preseli na crno-beli deo Topčiderskog brda, čeka se Voždovac, koji, pre svega, nastoji da postigne dogovor sa nekom inostranom sredinom. Dakle, od Voždovčana sve zavisi, klub sa Dušanovca drži ključeve, a kada će da ih izvuče iz stola… Nadam da će za dva, tri dana sve da bude rešeno“, kaže Ilija Stolica, šef stručnog štaba velikana iz Humske, za Sport Klub.

Pantović, naravno, nije, u ovom trenutku, usamljena želja trenera Partizana, uporedo se osluškuju vesti iz Evrope, pozivi su upućeni dvojici…

„Malopre sam se čuo sa predsednikom Vučelićem i direktorom Ilijevim, saopštili su mi da još uvek nema povratnih informacija, ne bih da otkrivam imena fudbalera, za tren oka se to prenese, ode tamo gde ne treba i pokvari posao, zato i ćutim.“

Pozicija ili pozicije odabranih?

„Vingeri“.

Ozbiljna pojačanja?

„Ako, dođu, biće“, ne ostavlja Stolica nikakvu dilemu.

Tačka nije stavljena ni na odlaske, u najavi je nekoliko selidbi iz Humske.

„Hajde da sačekamo, da ništa ne prejudiciramo“, ističe kormilar crno-belih.

Srđan Jovanović i Saša Zdjelar
Srđan Stevanović/Starsport

Zdjelar ima klauzulu u ugovoru. po kojoj, uz određeno obeštećenje, može da napusti Partizan?

„I dalje je sa nama.“

Poslednjih dana se najviše priča i piše o napadaču Milovanoviću, jednom nogom je – oglašavaju se pojedini izvori – u Almeriji, utaban je teren za transfer?

„Znam da ima ugovor sa Partizanom, a, da li će, kada i gde otići…“

Idemo dalje: nimalo ružičasta situacija nije sa igračkim kadrom, od početka priprema niste u poziciji da na treninzima izvedete dva tima?

„Šta je, tu je, ni ovog ponedeljka na poslepodnevnom treningu neću moći na sve da računam. Udarci, sitne povrede… Rizik se ne isplati. Otud se i ne žuri sa povratkom Rikarda u najboljih 11, on će i sutra da preskoči utakmicu, a, koliko nam znači… Mnogo, mnogo znači“, zaključio je trener Ilija Strolica za Sport Klub.

Dugo, toplo leto.

Komentari

Vaš komentar