Štulić: Osećam se veoma dobro

Podeli:
FK Partizan

Nekoliko dana pred povratak u Beograd, Partizan je ostao bez nekoliko igrača za koje se u prvom trenutku nije znala težina povreda.

Nemanja Stevanović je na treningu povredio rame, a nakon dodatnih analiza je utvrđeno da je povreda ozbiljna i da mora na operaciju, dok se istovremeno strepelo za mladog napadača, Nemanju Štulića koji je zadobio udarac zbog koga je izostao sa poslednjih kontrolnih utakmica.

„Iskreno, jesam se uplašio kada sam dobio udarac jer sam godinu dana pre imao dužu pauzu i operaciju prednjih ukrštenih ligamenata i logično je da nisam želeo da se bilo šta slično ponovi i odvoji me od terena. Sutradan sam već video da nema nikakve reakcije, pa mi je odmah laknulo. Ohrabrili su me i naši doktori koji su mi rekli da ne brinem i da verovatno nije ništa strašno, što se i ispostavilo kao tačno“, rekao je Štulić.

Nakon povrede dani su se za Štulića sveli na oporavak:

„Nisam bukvalno izlazio iz ambulante i sa terapija. Teretana, vežbe za jačanje nogu, terapije, odmor i sve u krug“.

„Šef mi je pružio punu podršku koja mi mnogo znači. Rekao mi je da budem strpljiv, da se dešavaju povrede u sportu, da gledam sve sa pozitivne strane, da nastavim vredno da radim i da će sve doći na svoje“.

Odmah po dolasku u Beograd obavio je Štulić nove preglede i uradio kontrolni snimak?

„Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno. Idem na terapije i dalje, bol se smanjila, skoro da ništa ne osećam. Radio sam dva dana individualno, odvojeno od ekipe i trebalo bi sutra ili prekosutra da im se priključim. Osećam se jako dobro!“

Komentari

Vaš komentar