Suma otkrio šta je bilo u papiriću koji mu je Jojić doneo

Podeli:
Sejduba Suma MACVA-FKP-16-04-2021-14992-01
Foto FK Partizan/Miroslav Todorović

Scena iz 72. minuta utakmice 32. kola  Super lige Srbije između Mačve i Partizana, u kojoj Miloš Jojić predaje beli papirić Sejdubi Sumi koji on guta, izazvala je veliku medijsku pažnju.

Svi koji su gledali prenos pomislili su da je reč o poruci koja je upućena od strane stručnog štaba, vezena za nastavak utakmice. Ali, istina je drugačija:

U toku je Ramazan i moja porodica i ja kao vernici se pridržavamo verskog posta, pa zato ne jedem i ne pijem u toku dana, do zalaska sunca. Već oko 19:30 mogu da jedem i Zeka (prima.aut Miloš Jojić) mi je dao proteinsku čokoladicu da bih dobio energiju za nastavak utakmice“, otkriva Sejduba Suma.

Fudbaler iz Gvineje kao i ostali igrači Partizana, izražava zadovoljstvo zbog pobede.

Svi koji igraju fudbal u Partizanu znaju koliko smo srećni kada pobeđujemo. Od nas se očekuju najbolji rezultati, pobede, da smo u svakoj utakmici fokusirani i angažovani i mi se uvek trudimo da im vratimo na terenu.  Ništa nije lako, ali verujemo u tim do poslednje sekunde! Bitna je želja i fokus!“, naglasio je Sejduba Suma.

Partizan je drugi na tabeli Superlige. Sa utakmicom više ima devet  bodova manje od vodeće Crvene zvezde. U narednom meču,  u sredu 21. aprila crno-beli igraju polufinale Kupa Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Komentari

Vaš komentar