Terzić se zbog bolesti ponovo nije pojavio na sudu

Srbija - Super liga 2. jun 202214:4526 komentara
Podeli:
FK Crvena zvezda

Terzić je izostao zbog bolesti iako je u sredu na konferenciji za novinare povodom završetka sezone delovao da je u dobrom zdravstvenom stanju, navodi Krik.

Direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić,  optužen da je nezakonito prisvajao novac od transfera fudbalera, nije se zbog bolesti pojavio na sudu zbog čega je suđenje ponovo odloženo.

Povezano

„Terzićev slučaj je pre godinu dana preuzela sudija Ana Đuričković Trifunović zbog čega je suđenje, kako zakon predviđa, moralo da počne ispočetka, saslušanjem odbrane optuženih, pregleda dokaza i saslušavanjem svedoka. To se, međutim, nije dogodilo već godinu dana pošto se zbog bolesti Terzića ili njegovih advokatica suđenje iznova odlagalo. Suđenje nije održano punih pet godina“, piše Krik.rs.

Terzić je optužen da je nezakonito prisvojio novac od prodaje trojice fudbalera OFK Beograda – Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića od 1998. do 2006. godine.

Tužilaštvo tvrdi da je u navedenom periodu Terzić zadržao 1,1 milion nemačkih maraka od transfera, kao i da je omogućio da dve firme iz inostranstva čije vlasništvo nije otkriveno nezakonito zarade 3,3 miliona evra. Suđenje je počelo u januaru 2011. godine, a od 2017. se nije održalo nijednom.

Komentari

Vaš komentar