TSC pred Partizan: Praznik fudbala u Bačkoj Topoli

Podeli:
TSC Bačka Topola Zoltan Sabo
Foto TSC Bačka Topola

Novi šef stručnog štaba TSC Mirko Jovanović pred utakmicu sa Partizanom (nedelja, 13.30) rekao je da očekuje da njegova ekipa prekine niz poraza.

„Posle dva poraza u prethodnim utakmicama, očekujem da u predstojećoj igramo mnogo bolje. Utakmica protiv Partizana će biti praznik fudbala u Bačkoj Topoli i prilika da naši momci daju maksimum i odigraju partiju kojom će i oni i publika biti zadovoljni“, rekao je Jovanović.

TSC će kao domaćin biti posebno inspirisan u nedelju.

„Verujem da nema potrebe da posebno motivišem ekipu. Igramo na svom stadionu, pred svojom publikom, i najbitnije nam je da popravimo utisak sa utakmice protiv Proletera, koja je bila dosta slaba. Nadam se povoljnom rezultatu. Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu i tako će biti i u nedelju“.

Defanzivac TSC-a i bivši igrač Crvene zvezde Marko Petković je istakao da se nada lepoj i otvorenoj utakmici koja će biti atraktivna za navijače.

„Partizan trenutno ima jednu od najboljih postava u poslednje vreme. Prvi su na tabeli i u odličnoj su formi, ali mi se ne predajemo. Znamo da imamo šansu i probaćemo da je iskoristimo. Igraćemo pred našom publikom, pred punim stadionom, i verujem da će nam podrška navijača mnogo značiti“, rekao je Petković.

Komentari

Vaš komentar