TSC: Raskid sa Krstajićem neće poljuljati naše prijateljstvo

Podeli:
Krstajić predstavljen
Foto: TSC

Superligaš TSC iz Bačke Topole izdao je saopštenje nakon razlaza sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem, kome se predsednik kluba Janoš Žemberi zahvalio što je preuzeo ekipu u osetljivom trenutku za klub.

TSC iz Bačke Topole u narednom periodu sa klupe će voditi Mirko Jovanović, sportski direktor kluba, pošto je završena saradnja sa šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem.

Klub je izuzetno ponosan na činjenicu da je Mladen Krstajić vodio TSC u jednom izuzetno teškom periodu, i zahvalan je na svemu što je Krstajić učinio za TSC. Ipak, niz slabijih rezultata, posle dobrog starta sezone, doveo je do zajedničke odluke da je timu u ovom trenutku potrebna promena na klupi.

Jovanović, koji je pre dolaska Krstajića bio pomoćnik trenera iznenada preminulog šefa struke TSC-a Zoltana Saba, vodiće tim do odluke o novom treneru kluba iz Bačke Topole„, kaže se u saopštenju superligaša iz Bačke Topole.

Žemberi: Uvek ćemo biti zahvalni

Bivšem selektoru Srbije zahvalio se i predsednik TSC Janoš Žemberi.

Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano„, rekao je predsednik TSC Janoš Žemberi.

TSC se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Superlige. U narednom kolu u nedelju 24. oktobra dočekuje lidera na tabeli ekipu Partizana.

Komentari

Vaš komentar