Vlahović i Petković će trenirati sa prvim timom Partizana

Podeli:
Vanja Vlahović
you tube printscreen

Partizanov trening meč sa Teleoptikom (2:0), obeležili su omladinci Vanja Vlahović i Mihajlo Petković.

Reč je o dvojici šesnaestogodišnjaka koja su bila na pripremama u Antaliji sa prvim timom Partizana.

Novu priliku za dokazivanje sa Optičarima oberučke su prihvatili i treneru Aleksandru Stanojeviću golovima pokazali da u budućnosti može da se očekuje od njih dosta, ukoliko nastave sa radom.

„Po povratku iz Turske, imali smo dva dana odmora, posle čega smo se vratili obavezama u omladincima. Osećanja po povratku u Beograd bila su pomešana. Bio sam tužan jer su pripreme završene, ali i srećan što se vraćam kući, porodici i drugarima. Povratak u omladinski pogon bio je sjajan, svi su mi čestitali na boravku u Turskoj sa prvim timom. Šef Stanojević je dok smo bili na pripremama, nagovestio da ćemo biti pozivani jednom nedeljno kako bismo odigrali prijateljsku utakmicu ili trenirati sa prvim timom. Drago mi je da smo protiv Teleoptika Vanja i ja postigli po gol. Utakmica je bila jakog intenziteta, imao sam sreću da postignem vodeći gol“, rekao je Petković.

Zadovoljstvo nije krio ni Vanja Vlahović.

„Presrećan zbog postignutog gola i asistencije. Na pripremama sa prvim timom naučio sam da više cenim rad, red i disciplinu. Bio sam jako srećan. Svaki poziv i dolazak u prvi tim za mene je nagrada i priznanje za igre u omladincima „, zaključio je Vlahović.

 

Komentari

Vaš komentar