Zimska pijaca: Mitošević u Radniku

Podeli:
Vuk Mitošević
FK Radnik

Surdulički Radnik dobio je prvo zimsko pojačanje – povratnika Vuka Mitoševića. Vezista se obavezao na dvogodišnju vernost klubu, u kojem je već ostavio zapažen trag.

Tokom 2021. nosio je dres kazahstanskog Šahtjora.

U dve etape, kroz tri sezone, Vuk Mitošević je upisao već dvogodišnji staž u surduličkom superligašu. Đak Vojvodine, rođen 1991, „miksovao“ je uporedo dane u Radniku sa odlascima u daleki Kazahstan. Branio je boje premijerligaša Kajsara, Aktobea i Šahtjora. Poslednju sezonu proveo je u nekadašnjem šampionu iz Karagandija, odigrao 18 utakmica, upisao i dve asistencije.

Povezano

Poznat kao vezista defanzivne orijentacije, spreman da unapredi igru tima u oba pravca, Mitošević se i zapaženim iskustvom nameće kao jedna od prolećnih dragocenih karika ekipe Dušana Đorđevića u nastavku sezone. Posle školovanja u Vojvodini, superligašku afirmaciju gradio je u dresovima Jagodine i Javora. Pola godine, u „korona sezoni“, nosio je dres mađarske Kišvarde.

Dolaskom Vuka Mitoševića, Surduličani su najavili žive aktivnosti u zimskom prelaznom roku. Dres Radnika zadužiće još nekoliko novajlija…

Komentari

Vaš komentar