Zlatiborcima uslovne kazne i globa od pola miliona dinara

Srbija - Super liga 1. apr 202115:531 komentar
Veljko Radulović
Printskrin

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije nema milosti - predstavnike Zlatibora kaznila je uslovnim suspenzijama i novčanom kaznom, ukupno pola miliona dinara.

Predsednik superligaša iz Čajetine, Veljko Radulović, moraće u kasu FSS da uplati 300.000 dinara. Kažnjen je šestomesečnom zabranom rada u fudbalu, uslovno na 15 meseci. Prema izveštajima službenih lica preterao je tokom i posle meča sa Javorom (0:2). Vređao je sudiju Srđana Jovanovića, prijavljen je i pokušaj ulaska u svlačionicu. Ispade je ponovio više puta i disciplinski organ nije imao milosti.

Povezane vesti

Za nijansu bolje, prošao je šef struke Zlatiboraca, Predrag Ristanović. Kažnjen je takođe uslovno – ukoliko u narednih godinu dana ponovi prestup, biće automatski izbačen iz fudbala na šest meseci. Povratnik na klupu superligaškog debitanta moraće da uplati 200.000 dinara. Ristanović je isključen tokom meča sa Ivanjičanima, na konferenciji za medije obrušio se na sudije, zbog čega je Disciplinska komisija FSS, na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem, odredila žestoku sankciju.

Prethodno je sa 50.000 dinara kažnjen i Goran Zdravković, trener u stručnom štabu Zlatibora.

Na tapetu komisije našao se i Dragan Antić, peti put ove sezone. Treneru Dinama iz Vranja određena je novčana sankcija od 100.000 dinara. Ulazio je u službene prostorije, iako pod suspenzijom, gledao utakmicu sa tribina, prekršio kovid protokol…

 

Komentari

Vaš komentar