Zvezda odustala: Propali pregovori, TSC sačuvao Banjca

TSC Bačka Topola Napredak Mihajlo Banjac
Foto TSC Bačka Topola

Pregovori su završeni, Mihajlo Banjac ostaje u Bačkoj Topoli!

Vodeći ljudi TSC-a i Crvene zvezde, kako saznaje Sport klub, nisu pronašli zajednički jezik i nema ništa od jutros bombastično najavljenog transfera. Saznajemo da razlog leži u dve dijametralno različite ponude – prodajne i kupovne – u čijim osnovama skoro da nije ni bilo dodirnih tačaka. Automatski, ni značajnijih pomaka u pregovorima pred zatvaranje zimskog prelaznog roka.

Prelazni rok

#related-news_1

Poslednja vest neće se svideti Dejanu Stankoviću. Šef stručnog štaba šampiona Srbije imao je žarku želju da angažuje Mihajla Banjca, kako je istaknuto, preko potrebnog na putu ka odbrani titule, ali… Crveno-beli nisu bili radi da povećaju ponudu i barem pokušaju da se nađu na sredini od početnih milion evra, zahtevanih iz Bačke Topole.

Otuda i konačna odluka – Banjac će na proleće biti jedan od aduta ekipe Žarka Lazetića u borbi za evropsku ulaznicu. Bez projektovanog prihoda ostala je i Inđija, matični klub nesuđenog pojačanja Crvene zvezde.

Srbija jeste zemlja čuda, fudbalskih pogotovo, ali male su šanse da u finišu prelaznog roka jedna od zainteresovanih strana popusti. Zimski prelazni rok, u Srbiji, zatvara se u petak u ponoć.

Komentari

Vaš komentar