Zvezda otputovala u Antaliju

Podeli:
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na pripreme u Tursku (Antalija) gde će boraviti do 3. februara. Šef stručnog štaba Dejan Stanković moći će da računa na 29 fudbalera.

Na spisku su: Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

povezane vesti

U timu nisu Milan Borjan, Vladimir Lučić i Aksel Bakajoko koji su pozitivni na korona virus, kao i Gelor Kangu i El Fardu Ben koji igraju na Afričkom kupu nacija za svoje reprezentacije.

Crvena zvezda će boraviti u Antaliji (Turska) tri nedelje. Prvi deo priprema biće bazičan, odnosno namenjen fizičkoj pripremi, dok će drugi deo biti namenjen za kontrolne mečeve. Naš tim će u ovom periodu odmeriti snage sa Mariborom, Laskom, Šahtjorom iz Donjecka i Šahtjorom Soligorsk.

Komentari

Vaš komentar