„Zvezda se svojim legendama odužuje na pravi način“

Srbija - Super liga 3. feb 202314:252 komentara
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će se u subotu od 16.00 sastati sa Vojvodinom u okviru regularnog 20. kola Superlige Srbije, a utakmica je posvećena nedavno preminulom Siniši Mihajloviću koji je nastupao za oba kluba.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je Mihajlović vremenski kratko nastupao u srpskom fudbalu, ali da je ostavio dubok trag.

„Taj trag i dan danas onima koji su ga gledali i koji ga se sećaju, izaziva radost i sreću što je takav igrač bio deo našeg kluba“, rekao je MIjailović, pa potom nastavio:

Niko ne može zaboraviti onu dečačku radost kad se postigne gol, pa trk ka severu, pa loknasta kosa. Siniša je bio kompletna ličnost, neko ko je u svojoj karijeri uvek bio vezan za Zvezdu. Poznat je i onaj podatak da kad je igrao u Laciju nije želeo da izađe na utakmicu protiv Zvezde. Toliko je poštovao klub u kom je stekao afirmaciju. Retko koji sportista je u sebi imao radost igre i tu želju i volju. On je borac koji je kao mlad uspeo da se nametne u formiranom timu Crvene zvezde i dođe do jedne od ključnih pozicija u ekipi. Mladi ljudi koji su svesni svojih vrednosti, svesni su i toga da moraju mnogo da ulažu u sebe da bi dostigli vrhunski nivo, a Siniša je bio takav čovek i to se u njegovoj daljoj karijeri potvrdilo“.

Komentari

Vaš komentar