Zvezda: Najmanje odlazak trojice igrača i povratak Srnića

Srbija - Super liga 18. dec. 202011:42 > 14:201 komentar
Podeli:
crvenazvezdafk.com

Kako se bliži zimski prelazni rok neke stvari postaju jasnije, kao između ostalog ko će napustiti stadion "Rajko Mitića", dok je povratak Slavoljuba Srnića jedino što je gotovo izvesno što se tiče dolazaka.

Ričmond Boaći, Srđan Spiridonović i Stefan Hajdin će sigurno napustiti Crvenu zvezdu, a njima bi mogao da se pridruži i Seku Sanogo.

Napadač iz Gane se vratio u Zvezdu po posebnim uslovima, na pozajmicu iz Đengsuaa, tokom koje su mu platu isplaćivali srpski i kineski klub zajedno. Kako mu sada ističe pozajmica, crveno-beli da  bi ga zadržali morali bi sami da preuzmu platu od 100.000 evra mesečno, što neće učiniti, tako da će  napustiti klub.

Spiridonović je letos stigao u Ljutice Bogdana i na početku je imao solidne partije, koje su vremenom postale sve slabije. Ako uz to dodamo ne baš disciplinovano ponašanje van terena, večernji provod tokom pandemije, kada je svim igračima savetovano da budu kod kuće kako bi izbegli mogućnost zaraze…nikog njegov odlazak neće iznenaditi.

Što se tiče Hajdina, njemu ističe ugovor krajem decembra, a klub mu neće ponuditi novi, tako da je rastanak izvestan.

Senogu je i dalje pod ugovorom sa Al Itihadom, koji mu plaća veći deo plate od 2.500.000 evra. Crveno-beli će teško otkupiti njegov ugovor, ali postoje šanse da ostane na novoj pozajmici jer saudijski klub ne računa na njega, što bi Beograđani iskoristili da produže saradnju.

 

Komentari

Vaš komentar