Stanković: Tako je to kada neko više želi pobedu

Fudbal 5. maj. 202121:021 komentar
Podeli:
REUTERS/Francois Lenoir

Crvena zvezda je prekinula seriju pobeda na Banjici protiv Rada, koji se grčevito bori za opstanak, ali trener crveno-belih Dejan Stanković mirno je podneo ovaj remi.

Ne možeš toliko šansi da promašiš, trebalo je da bude 3:0, 4:0 u prvom poluvremenu za nas… Ali, kad neko više želi pobedu bude tako… Primili smo golove na naše greške. Šansu smo dali igračima koji ne igraju mnogo, nemaju takmičarski ritam, ali kada se nosi grb Crvene zvezde, zna se šta treba da se radi. Ne mogu da im zamerim ništa, jer kada se neko bori za opstanak onda ostavi poslednji atom stange na terenu. Bila je ovo prava takmičarska utakmica. Nerešeno, šta da se radi, idemo dalje – rekao je Stanković.

povezano

Sa druge strane trener Rada Milan Milanović mogao je itekako da bude zadovoljan, s obzirom da je njegova ekipa gubila 2:0. Ali to nije pokazao po završetku utakmice.

Bod neće značiti puno jer imamo još tri utakmice u kojima moramo da idemo na pobedu. I da smo izgubili isto bi bilo… Tučevic i Đorić nisu dugo igrali, ali junački su izdržali, mogu samo da čestitam igračima na odličnoj igri, disciplinovanoj i napadačkoj. Zvezda je bila bolja u prvom poluvremenu, ali imali smo i mi šanse

Komentari

Vaš komentar