Trabzon i Erzurum u sjajnom meču bez golova

Turska 22. okt 201821:06 > 21:07
Podeli:
Print screen/SK

Bilo je svega na meču Trabzona i Erzuruma. Samo nije bilo golova.

Poslednji meč devetog kola Superlige Turske doneo nam je bolju igru ekipe Trabzona koja je i bila favorit u ovom meču. Ipak, novajlija u ligi je uspeo da preživi ovo gostovanje i pored toga što su u dva Kup meča sa Trabzonom primili čak devet golova.

Gosti su u prvih deset minuta došli do pogotka preko Ozera Hurmadžija, ali je nakon sugestije iz VAR sobe sudija Jildirim poništio pogodak zbog ofsajd pozicije asistenta Bašsana.

Nakon toga, domaći su imali šanse preko Abdula Kadire i Uga Rodaljege. Iskusni Kolumbijac je u 19. minutu pogodio i prečku.

U nastavku utakmice isti igrač koji je Erzurumu prošle godine dao pet golova imao je još četiri velike prilie ali je Ibrahim Šehić ostao nesavladan.

Oko 20 minuta pred kraj utakmice, za Trabzon je dosuđen penal kada je Agdag bio u duelu sa Rodaljegom u kaznenom prostoru. VAR je još jednom bio na strani tima koji je protestvovao tako da je i ta odluka o penalu poništena.

Gosti su osvojili bod koji za njih znači beg sa začelja na kome ostaje Akhisar dok je Trabzon prišao Gestepeu na bod zaostatka u borbi za šetsu poziciju.