Bio u timu kola LŠ, učesnik seks skandala, sada u Trabzonu

Turska 24. avg. 202121:431 komentar
Podeli:
Stefano Densvil
REUTERS/Stefano Rellandini

Zanimljiv je put holandskog fudbalera Stefana Densvila. On je trenutno pod ugovorom sa Bolonjom, ali ovu sezonu će provesti u Turskoj.

Klub iz Serije A odlučio je da Densvila pošalje na jednogodišnju pozajmicu u Trabzonspor.

Sada 28-godišnji štoper imao je obećavajuć početak karijere u Ajaksu. Posebno se iz tog perioda pamti sjajna partija u meču protiv Milana, koji je završen u Amsterdamu 1:1, a gol za Kopljanike postigao je upravo Densvil. Koliko je to bila dobra partija govori i da se našao u timu kola.

Međutim, iz tog perioda se pamti i seks skandal, kada su osvanule na Instagramu fotografije njega nagog i tadašnje devojke. Tadašnji trener Frank de Bur poručio mu je tada da se fokusira na karijeru. A ona ga je posle tri godine u Amsterdamu i na kraju svega 22 odigrane utakmice, odvela 2015. u Briž. U Belgiji je proveo četiri godine, gde je odigrao 144 utakmice i postigao šest golova.

Te 2019. odlučio je da ode u Seriju A u Bolonju. Prve sezone odigrao je 31 utakmicu, a potom mu je u drugoj značajno smanjena minutaža, da bi ga Siniša Mihajlović poslao na pozajmicu u Klub Briž. A i ove sezone neće računati na njega, pošto ga je poslao u Tursku.

Komentari

Vaš komentar