Jovetića želi i Bešiktaš

Turska 31. maj 202120:32
Stevan Jovetić
Guliverimage/REUTERS/Stephane Mahe

Stevan Jovetić je postao slobodan igrač, nakon rastanka sa Monakom, a interesovanje za reprezentativca Crne Gore je veliko.

Već je poznato da Jovetića žele Fiorentina, Trabzon, Kadis, Granada, ali bi prema pisanju turskih medija, sve planove ostalih konkurenata, mogao da pokvari Bešiktaš, koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, nakon osvajanja duple krune.

Naime, Rašidu Gezalu je istekla pozajmica iz Lestera, momak koji je imao 17 asistencija u šampionatu Turske je na meti Monaka, a Bešiktaš upravo iz Monaka želi da dovede alternativu za Gezala.

Naravno u pitanju je Stevan Jovetić. Turske kolege tvrde da je dogovor jako blizu, da Gezal želi da se vrati u Monako čije je boje branio u sezoni 2017/2018, a da Jovetić gotovo izvesno neće imati ništa protiv da naredne sezone brani boje Bešiktaša koji će kao i uvek imati velike ambicije u šampionatu Turske, a nastojaće da bude konkurentan i u Ligi šampiona.

Jovetiću je postao slobodan igrač 30. maja, tako da sigurno neće žuriti u izboru nove sredine, mada ponuda Bešiktaša deluje prilično atraktivno.

Komentari

Vaš komentar