Pešić odbio ponudu Hala, ostaje u Istanbulu

Turska 24. jan. 202215:23 > 16:08
Podeli:
Aleksandar Pešić
Guliver Image/AP Photo/Alberto Saiz

Srpski napadač Aleksandar Pešić saopštio je da neće napustiti Karagumruk i preseliti se u Hal sa kojim je bio u pregovorima tokom proteklog perioda.

Nekadašnji špic Crvene zvezde briljira u Turskoj, otkako je letos obukao dres Karagumruka. Prvi je strelac Superlige sa 12 golova.

Povezane vesti

Izazvalo je to interesovanje Hala. Englezi su žarko želeli da ga dovedu, nudili navodno i platu od dva miliona evra, ali do realizacije transfera neće doći.

Pešić se zahvalio Tigrovima i njihovom predsedniku Adžunu Ilidžaliju.

„Ovom prilikom želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u svojoj fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neke od njegovih osobina. Još jednom želim da izrazim svoju zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Nakon razgovora sa svojom porodicom, moram da kažem da sam ovih dana imao mnogo nedoumica i mnogo razmišljao. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odluku da ostanem u Istanbulu“, napisao Pešić na društvenim mrežama.

Rođeni Nišlija (29) karijeru je započeo u Radničkom, a zatim igrao za OFI, Šerif, Jagodinu, Tuluz, Atalantu, Crvenu zvezdu, Al Itihad, Seul i Makabi iz Tel Aviva, pre nego što je prešao u Karagumruk.

Komentari

Vaš komentar