Zapeli pregovori Milana i Donarume oko novog ugovora

Fudbal 16. feb. 202117:50 > 17:52
Podeli:
Getty Images/Marco Luzzani

Milan posle dužeg vremena ima solidnu sezonu sa takmičarskog aspekta. Ali bi ona mogla da bude pokvarena ukoliko ne uspeju da produže ugovor nekim nosiocima.

U prvom redu to se odnosi na golmana Đanluiđija Donarumu. Iako mu je tek 21 godina Donaruma je već sada jedan od najznačajnijih igrača rosonera. A ugovor mu ističe na leto.

povezano

Sam igrač želi da ostane, ali pregovori između kluba i njegovog zastupnika Mina Rajole uopšte ne idu u dobrom pravcu. Dva su razloga razmimoilaženja. Prvi je trajanje ugovora, pošto Rajola traži dvogodišnji, a klub minimum trogodišnji. Drugi, mnogo ozbiljniji problem je godišnja plata. Navodno Rajola insistira na plati od 10 miliona evra, što i pored odluke kluba da samo Donaruma i Ibrahimović ne podležu finansijskim ograničenjima, je ipak mnogo.

Pored Donarume problem za Milan je i Hakan Čalhanoglu, kome takođe ističe ugovor na leto, a po svoj prilici nije raspoložen za produžetak. Ugovor ovog leta ističe i Zlatanu Ibrahimoviću, ali se čini da je kod njega situacija mnogo bolja i lakša nego u slučaju prethodne dvojice.

Komentari

Vaš komentar