Song menja postavu i formaciju: Svesni smo šta nas čeka

Orlovi 27. nov 202218:59
fudbalska reprezentacija Kameruna
Reuters/Suhaib Salem

Selektor fudbalske reprezentacije Kameruna Rigobert Song naučio je izgleda mnogo toga o reprezentaciji Srbije od žreba za Mundijal do dan pred duel sa Orlovima.

Povezano

Kada je obavljen žreb koji je njegov Kamerun spojio sa Srbijom, Song je rekao da ne poznaje nijednog fudbalera Srbije. Sada je to mnogo drugačije pa Song kaže da Dragan Stojković ima veliki tim.

„Koga bih izdvojio od srpskih igrača? To je malo škakljivo pitanje. Gledao sam utakmicu protiv Brazila i video sam sjajan tim koji mnogo poštujemo. Znamo šta bi trebalo da uradiko kako bismo pronašli slabe tačke rivala sutra, kako da ih prepoznamo. Bila je odlična utakmica sa Brazilom, tako da će i sutra biti sjajan šou. Moji igrači moraće da se suoče sa vrlo jakim protivnikom, ali učinićemo sve da osvojimo tri boda“, rekao je Song na konferenciji za medije.

Kao i Srbija i Kamerun je Mundijal otvorio porazom.

„Mislim da smo uspeli da se malo sredimo, svesni smo onog što nas čeka. Pred nama je odlučujuća utakmica, dobro smo pripremljeni. Znamo šta nas očekuje i šta moramo da uradimo. Svi igrači znaju šta treba da urade na svojim pozicijama i jedva čekamo da utakmica počne. Rekao bih da smo svi svesni situacije u kojoj se nalazimo i sa čime smo suočeni. Dobro smo počeli i kada je došlo do drugog poluvremena, nismo mogli da kontrolišemo igru. Izgubili smo igru, koncentraciju, i usledila je kazna. Sada imamo novu generaciju igrača, njihov stav je sjajan, međutim, još moamo da radimo na našoj igri. MI smo tim, koji je zaista borilačkog duha. Ne mogu da kažem da bi trebalo da mnogo razmišljamo o tome, videćemo kako će srvati odvijati. Protiv Srbije moramo da pružimo 100 posto. Verujem u svoj tim, verujem da moji igrači nikada ne treba da odustanu i to želim da vidim na terenu“, istakao je Song i dodao da će za duel sa Srbijom promeniti formaciju i postavu.

Komentari

Vaš komentar