Bivši kapiten: Francuska će razbiti Englesku

Vesti 8. dec 202215:58 0 komentara
Patris Evra
Matthias Hangst/Getty Images

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Patris Evra komentarisao je predstojeći duel Francuske i Engleske na Svetskom prvenstvu u Kataru. Fudbaler rođen u Senegalu veruje u tim Didijea Deašana, a posebno je pohvalio ofanzivce Francuske.

Vesti u vezi sa Svetskim prvenstvom pročitajte u BLOGU UŽIVO Sport kluba.

Francuska i Engleska igraće u subotu od 20 časova na stadionu „Al Bajt“ u Al Horu. Pobednik te utakmice u polufinalu Mundijala igraće sa boljim iz duela Portugalija – Monako.

Povezano:

„Samouveren sam, ali nisam arogantan. Zadovoljan sam načinom na koji igraju i Francuska i Engleska. Biće to interesantna utakmica, ali mislim da Engleska mora mnogo da brine zbog Kilijana Mbapea. Mora i Francuska da brine zbog Fila Fodena i Bukaja Sake. Kajl Voker će pokušati da blokira Mbapea na način na koji je u Ligi šampiona pravio probleme Nejmaru, ali Mbape će biti bliže centru. Teško će ga zaustaviti Megvajer i Stouns“, izjavio je 41-godišnji Patris Evra.

„Može Engleska da pobedi Francusku, ali mislim da će Francuska razbiti rivala. Može da dođe do iznenađenja, ali sam optimističan“, kazao je nekadašnji levi bek Monaka, Mančester Junajteda, Juventusa i drugih klubova.

Francuzi brane titulu svetskog prvaka osvojenu 2018. godine u Rusiji. Evra je za nacionalni tim Francuske nastupao od 2004. do 2016. godine – odigrao je 81 utakmicu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!