Dalić o vulgarnim rečima kanadskog selektora: To nije lepo

Vesti 24. nov 202213:47 0 komentara
Lars Baron/Getty Images

Zlatko Dalić, selektor reprezentacije Hrvatske, govorio je o meču protiv Maroka, koji je završen 0:0, kao i o predstojećem duelu protiv Kanade, koji je ključni za ostanak vatrenih na Mundijalu.

„Sigurno da nisam prezadovoljan i presrećan sa bodom. Nije ni ekipa jer smo želeli pobedu. Nismo srećni, ali igrali smo protiv dobrog i organizovanog protivnika. Moramo puno bolje, imali smo nekoliko dobrih situacija, ali moramo da se popravimo i igramo bolje u napadu“, rekao je Dalić.

povezane vesti

U nedelju Vatreni igraju protiv Kanade od 17 časovi. Kanađani su odigrali dobru utakmicu protiv Belgije, ali su na kraju nezasluženo poraženi od Belgije.

„Kanada je sigurno opasan protivnik, igrali su i bolje nego na nekim prethodnim utakmicama. Moramo biti oprezni protiv njih. Nema lakog protivnika u skupini, njihovo je pravo da se nadaju, da su ambiciozni, ali naš je cilj pobeda“  kaže Dalić.

Kanadski selektor Džon Herdman najavio je da će njegova ekipa srušiti Hrvatsku, rekavši bukvalno „idemo da j…mo Hrvate“.

„Svako od nas ima svoj način komunikacije. Gospodin se tako izrazio, ne znam koliko je to lepo i fino, ali to je njegovo pravo. Nećemo se na to osvrtati. Moramo na terenu da pokažemo da smo bolja ekipa“, objasnio je Dalić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!