„Filkrug nema mesta u 11, ali je odličan kad uđe u igru“

Vesti 28. nov 202218:00 0 komentara
Niklas Filkrug poziže izjednaćujući gol Niclas Fuellkrug of Germany scores their team's first goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group E match between Spain and Germany at Al Bayt Stadium on November 27, 2022 in Al Khor, Qatar. Spain v Germany: Group E - FIFA World Cup Qatar 2022
(Photo by Richard Heathcote/Getty Images) - Niklas Filkrug poziže izjednaćujući gol

Nekadašnji kapiten nemačke reprezentacije i Bajerna Filip Lam govorio je o strelcu izjednačujućeg gola protiv Španije.

Povezano

Nemačka je u drugom kolu protiv Španije gubila sve do 83. minutu kada je gol postigao Niklas Filkrug. Fudbaler Verdera iz Bremena je nekoliko minuta ranije ušao u igru. Bio je to za ovog 29-godišnjeg napadača tek treći meč u nacionaolnom dresu i drugi gol.

„Iskoristio je šansu, ali ne bih stavio Filkruga u startnu postavu. Nemačka ima više talentovanih napadača. Uz to, produktivniji je kada uđe u igru pred kraj utakmice. On je odlična opcija kada treba da preokrenete situaciju na terenu“, kaže Filip Lam.

Nemačka je i dalje poslednja na tabeli, ali je znatno popravila situaciju nakon startnog poraza od Japana. U poslednjem kolu očekuje je duel sa Kostarikom.

„Ni na koji način ne omalovažavam protivnika, ali pobeda Nemačke protiv Kostarike je jednostavno obavezna“, naglasio je Filip Lam.

U grupi E vodi Španija sa četiri boda, Japan i Kostarika imaju po tri, Nemačka bod. U četvrtak 1. decembra sastaju se Nemačka – Kostarika i Španija – Japan.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!