Mesi: Mnogo teško u osmini finala

Vesti 30. nov 202223:53 0 komentara
REUTERS/Dylan Martinez

Kapetan reprezentacije Argentine Lionel Mesi bio je zadovoljan posle meča sa Poljskom i plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva uprkos promašenom penalu u prvom poluvremenu.

Povezane vesti

Napadač PSŽ nije realizovao najstrožu kaznu, odnosno Vojćek Sćešnji mu je odbranio udarac, ali Mesi očekuje da će njegova ekipa nastaviti sa dobrim izdanjima u Kataru.

„Šteta što nismo mogli da postignemo gol iz penala, ali tim je zaigrao još bolje nakon moje greške. Znali smo da će se promeniti tok utakmice čim postignemo pogodak,“ rekao Mesi.

Argentina će 3. decembra u osmini finala igrati protiv Australije.

„Leo, izvini“

Meksički bokser, aktualni svetski prvak Saul Alvares izvinio se Lionelu Mesiju zbog pretnji izrečenih posle meča sa selekcijom njegove države.

„Poslednjih dana nisam bio pri sebi zbog strasti i ljubavi prema svojoj zemlji, davao sam neprikladne komentare, pa želim da se izvinim Mesiju i narodu Argentine. Svaki dan naučimo nešto novo, ovaj put sam ja bio na redu,“ istakao je Alvares.

„Biće mnogo teško. Sve je vrlo izjednačeno. Moramo da se pripremimo za utakmicu na najbolji mogući način, kao i uvek. Moramo da ostanemo mirni i da idemo iz meča u meč. Sada počinje nova etapa Svetskog prvenstva i nadam se da možemo da nastavimo ono što smo danas počeli.“

Utakmica Argentina – Australija na programu je 3. decembra u 20 časova.

SofaScore

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!