Mihnijevič: Nisu ni jurišali na drugi gol, uzeli su loptu

Vesti 1. dec 20228:43 0 komentara
Česlav Mihnijevič
REUTERS/Dylan Martinez

Poljska je izgubila sa 2:0 od Argentine, ali je i pored toga zauzela drugo mesto u C grupi i izborila plasman u osminu finala, gde će joj rival biti selekcija Francuske.

Selektor Poljaka Česlav Mihnijevič priznao je superiornost protivnika, ali i istakao da Gaučosi ni po koju cenu nisu jurišali na drugi gol.

Povezane vesti

„Jako mi je žao što smo igrali toliko nervozno. Pravili smo elementarne greške i to je bio razlog što je Argentina stvorila toliko prilika pre pauze. Pričali smo o tome u svlačionici. Nismo uspevali da zadržimo loptu. Želeo sam da budemo aktivniji po bokovima u drugom poluvremenu, ali nije išlo“, rekao je Mihnijevič.

„Argentinci su veoma brzo došli do vođstva početkom drugog poluvremena i počeli su da razmenjuju dodavanja, da kontrolišu situaciju. Nisu toliko forsirali da postignu drugi gol, koliko su želeli da nas umore. Kada su poveli sa 2:0, sasekli su nam krila. Generalno, nema za čim da žalimo, jer smo uz malo sreće na kraju izborili plasman u osminu finala“, priznao je selektor Poljske.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!