Milenković: Ljuti smo; SMS: Ne možemo da budemo zadovoljni

Vesti 28. nov 202213:39 1 komentar
AP Photo/Armando Franca

Reprezentativci Srbije posle remija (3:3) sa Kamerunom u utakmici drugog kola na Svetskom prvenstvu rekli su da nikako ne mogu da budu zadovoljni rezultatom.

Nikola Milenković rekao je da su ljuti sami na sebe što su ovako olako izgubili vođstvo.

„Imali smo gotovo dobijenu utakmicu na 3:1, nismo smeli da primimo te golove. Nismo smeli da dozvolimo pad koncentracije i da izgubimo takvu prednost. Hteli smo da postignemo i četvrti gol, ali onda se desilo šta se desilo. Na ovom Svetskom prvenstvu su ekipe koje ne praštaju greške. Ljuti smo svi sami na sebe zbog ovakve propuštene šanse za pobedom“.

Napadač Aleksandar Mitrović smatra da je osvojen bod malo.

„Naivno smo izgubili tri boda, primili smo dva gola koja nismo smeli da primimo.
Iz moje perspektive bod sa ovakve utakmice je malo. Imali smo sve u svojim rukama na 3:1 i onda smo primili dva naivna gola“.

„Sada nam ostaje da gledamo šta će Švajcarci da urade protiv Brazila i da mi se mi spremamo za utakmicu protiv njih“.

Sergej Milinković-Savić smatra da je trebalo loptu da drže više u svom posedu.

„Moralo je mnogo bolje, ne možemo da budemo zadovoljni bodom. Pri rezultatom 3:1 trebalo je da više držimo loptu u svom posedu, a ne da im dozvolimo da nam priđu i da naprave kontre iz kojih su nam dali golove“ , rekao je Sergej, pa potom dodao:

„Sada nam ostaje da se nadamo da će Švajcarci izgubiti od Brazila, a da ćemo mi njih u poslednjem kolu ubedljivo pobediti“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare