Nema golfa za Bejla

Dan Mullan/Getty Images

Selektor Velsa Rob Pejdž zabranio je igranje golfa svojim igračima na Svetskom prvenstvu u Kataru, koje počinje 20. novembra i traje do 18. decembra.

„Da, golf je zabranjen. U Katar idemo potpuno fokusirani na fudbal. U prošlosti su me Bejl, Mur i Remzi pitali šta radimo sutra popodne i imamo li sastanak. Odgovorio bih im: Ne, nema sastanaka, slobodno idite da igrate“, rekao je Pejdž.

povezane vesti

Navijači Real Madrida, u kojem je Bejl bio od 2013. do 2022., Velšaninu su zamerali što je više entuzijazma pokazivao prema golfu nego prema fudbalu. Pre tri godine navodno je saigračima iz madridskog kluba rekao:

„Imam ugovor još tri godine i ako žele da me se reše, moraće da mi isplate 17 miliona po sezoni. Ako ne žele, ostaću u klubu i igraću golf.“

Tokom leta je Bejl otišao iz Reala kao slobodan igrač potpisavši jednogodišnji ugovor sa Los Anđeles FC-om iz MLS-a, za koji je u 14 utakmica postigao tri gola i osvojio titulu.

Vels se plasirao na Svetsko prvenstvo posle 64 godine. Igraće u grupi B sa Engleskom, Iranom i Sjedinjenim Američkim Državama.

Komentari

Vaš komentar