Nova muka za Piksija: Pod znakom pitanja i Vlahović

Vesti 26. nov 202219:28 18 komentara
Dušan Vlahović
FSS

Nema kraja malerima “orlova” u Kataru. Za meč sa Kamerunom neizvestan je i Dušan Vlahović, saznaje Sport klub.

Napadač Juventusa, u drugom poluvremenu susreta sa Brazilom, ponovo je osetio bol u primicaču. Toliko snažan da je jedva utakmicu priveo kraju…
Dan posle meča skoro da nije ni bilo boljitka, pa je nastup Dušana Vlahovića u narednom meču pod velikim znakom pitanja. Skoro je izvesno da golgeter Juventusa neće ni biti kombinaciji za startnih 11.
U taboru srpskog tima, svi se nadaju brzom oporavku Sergeja Milinković Savića. Ofanzivni vezista zaradio je povredu na početku utakmice sa Brazilom. Podvrgnut je terapijama, uz jednodušnu želju celokupne javnosti za brzim oporavkom.
Na sreću, Aleksandar Mitrović nije “stradao” na mondijalskoj premijeri i skoro je izvesno da će u ponedeljak početi možda ključan meč na Al Žanubu.
Da nesreća nikad ne ide sama potvrdjuje i slučaj Filipa Kostića. Superofanzivni i srpskom timu preko potrebni prvotimac Juventusa još se nije oporavio od povrede. Prognoze o Kostićevoj spremnosti da zaigra protiv Kameruna i dalje obitavaju u sferi maglovitog ishoda…
Glavni deo dilema otkloniće poslednji, nedeljni, trening u Sportskom centru Al Arabi. Utakmica Srbija – Kamerun na programu je u ponedeljak, od 11 časova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare