PSV zbog SP trlja ruke, Gakpo već košta 100 miliona evra

Vesti 26. nov 202212:06 0 komentara
Guliver

Holandija je vrlo blizu plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva. Reprezentacija koju sa klupe predvodi Luj Van Gal osvojila je četiri boda u prva dva kola, a u poslednjoj rundi igraće protiv slabašnog Katara.

U prva dva kola Kodi Gakpo je postizao golove, u trijumfu protiv Senegala (2:0) i remiju sa Ekvadorom (1:1). I zbog toga u PSV Ajndhovenu zdovoljno trljaju ruke, s obzirom na to da ovaj momak ima tek 23 godine. 

Radi se o napadaču, visokom 190 centimetara, očigledno u sjajnoj formi. Njegova cena renutno iznosi tek 4,5 miliona evra, ali je sigurno da će u Ajndhovenu tražiti mnogo više. A, kako navodi holandska štampa, telefoni im već uveliko zvone. 

Pominje se i cifra od neverovatnih 100 milina evra. Gakpo ima ugovor sa PSV-om do 2026. godine, što svakako dodatno povećava njegovu cenu. Ali, na to pre svega utiču fantastične partije i pomenuta dva pogotka na startu Mondijala.  

Gakpo je produkt omladinske škole tima iz Ajndhovena. Prošao je sve mlađe kategorije “filipsovaca”, a u prvom timu je od 2018. Dres reprezentacije Holandije oblačio je deset puta, postigao je četiri gola. 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!