Rakitić „časti“ Lukakua: Mesec dana odmora u Splitu

Vesti 2. dec 202213:05 0 komentara
Romelu Lukaku of Belgium looks dejected after their sides' elimination from the tournament during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group F match between Croatia and Belgium at Ahmad Bin Ali Stadium on December 01, 2022 in Doha, Qatar. Croatia v Belgium: Group F - FIFA World Cup Qatar 2022
(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Hrvatska je jedan od učesnika osmine finala Svetskog prvenstva, nakon odigranih 0:0 sa Belgijom. Hrvati su otišli dalje sa drugog mesta, Maroko je svoj posao u toj grupi obavio pobedom protiv Kanade i ide sa vrha tabele u osminu finala. Kratkih rukava ostala je Belgija nakon te "nule" sa Hrvatima, a bivši vezista Hrvatske Ivan Rakitić na zanimljiv način prokomentarisao je eliminaciju Belgijanaca. Romelu Lukaku, koji nije iskoristio pregršt šansi u drugom poluvremenu protiv Hrvatske, bio je glavna meta Ivana Rakitića.

„Napred Lukaku! Moramo da mu platimo mesec dana odmora u Splitu. Idemo“, rekao je Rakitić na instagram lajvu i poslao poljubac nekadašnjem napadaču Čelsija, nakon što ga je pozvao na letovanje u Hrvatsku.

Nekadašnji Lukakuov saigrač Ivan Perišić u međuvremenu je tešio Belgijanca nakon zvižduka sa tribina.

„Bio sam pored njega dva ili tri minuta nakon utakmice. Ovo je fudbal, kada jednom postigneš gol, sledeći put promašiš. On je zaista veliki igrač. Nadam se da će osvojiti što više trofeja sa Interom“, rekao je Perišić.

Selektor Belgijanaca Roberto Martinez dao je ostavku nakon neuspeha, a na klupi te selekcije sedeo je šest godina.

„To je bila moja poslednja utakmica. Bilo je emotivno, kao što ste mogli da vidite. Odluku sam doneo neposredno pre Svetskog prvenstva“, obrazložio je Martinez.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!