Ronaldo odbio da trenira sa rezervama Portugala!

Vesti 7. dec 202216:52 40 komentara
Lars Baron/Getty Images

Kristijano Ronaldo očigledno ne može bez skandala. Posle Mančester junajteda počeo je da ih pravi i u reprezentaciji Portugala.

Jedan od najboljih igrača sveta u 21. veku propustio je trening Portugala na kojem su radili igrači koji u meču osmine finala protiv Švajcarske nisu bili u početnoj postavi. Umesto toga, Portugalac je insistirao na tome da odmah krene sa vežbama u teretani, kao i svi ostali prvotimci.

povezane vesti

Portugal je juče sa 6:1 deklasirao Švajcarsku, a Ronaldo je većinu utakmice odgledao sa klupe. Umesto njega je meč u špicu počeo 21-godišnji napadač Benfice Gonsalo Ramos, koji je postigao tri i namestio jedan gol.

Kako piše Marka, Ronaldu se nije svidelo što je dobio tek nešto manje od 20 minuta u toj utakmici pa je zbog toga odmah posle utakmice prvi napustio teren i umesto da slavi sa saigračima, otišao u svlačionicu.

Isti medij navodi kako su Ronaldovi saigrači bili šokirani kad su videli da se Ronaldo oglušio na već uhodan program treninga i odlučio da trenira sa prvom ekipom. Nije poznato kako je na to reagovao selektor Fernando Santos.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare