Samo reprezentacija: Lindelof odbio da govori o Ronaldu

Vesti 16. nov 202215:47 0 komentara
Viktor Lindelof
Reuters/Victor Lindelöf

Koliko je Kristijano Ronaldo izabrao pogrešan (ili odličan) trenutak za intervju kojim je prodrmao fudbalski svet govori i konferencija za štampu reprezentacije Švedske pred odlazak na najvažniji fudbalski turnir.

Viktor Lindelof odbio je da odgovori na pitanje o svom saigraču iz Mančester junajteda.

„Ne znam. Neću da odgovorim na ovo pitanje. Postavite sledeće“, rekao je Lindelof novinaru koji je konferenciju za medije reprezentacije Švedske želeo da iskoristi za pitanja o Ronaldu.

A sledeće pitanje je bilo – da li su vam iz Mančester junajteda naložili da ne govorite na ovu temu?

„To je moja odluka“, bio je kratak odgovor Lindelofa pre nego što je konačno portparol reprezentacije uspeo da se umeša i da kaže da Lindelof ne želi da komentariše ovu temu ili bilo šta drugo vezano za klub dok je u reprezentaciji.

„Ne želi da razgovara o tome. Pomenuli smo to u razgovoru. To je nešto što se odnosi na njegov klub i njegovog poslodavca i nikakve veze sa temom zbog koje smo ovde. Razgovaraće sa vama o reprezentaciji. Morate da razumete, deo mog posla je da se pobrinem da drugi mogu da obavljaju svoj posao bez problema, a ovo je nešto što može da ode u drugom pravcu“, rekao je portparol reprezentacije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!