Kruzeri-hoteli stižu u Katar (VIDEO)

Fan zona 11. nov 202214:391 komentar
Printscreen

Do početka Svetskog prvenstva u Kataru, ostalo je još tačno devet dana. Pripreme se privode kraju, a hoteli su spremni za sve delegacije. FIFA je uvela novinu, kada je reč o smeštaju, pa su do sada, u Katar stigla i tri velika kruzera koji će biti rezervisana za navijače koji dolaze sa svih meridijana, a otvaranje će biti organizovano 13. novembra.

Prvi od tri plutajuća hotela koji će primati navijače tokom Svetskog prvenstva stigao je u Katar. Namenski izgrađen MSC World Europa pristao je u „Staroj luci“ u Dohi uoči zvanične inauguracije u nedelju. Kruzer sa 22 palube, koji može da primi 6.700 gostiju, širok je 47 metara sa 2.626 kabina i 40.000 kvadratnih metara javnog prostora. MSC World Europa je prvi od tri takva hotela za čamce koji su se usidrili u Kataru, a drugi bi trebalo da stigne sledećeg ponedeljka.

„Na našem brodu imamo 33 restorana i salona, namenjena za različite doživljaje. Sve je impresivno. Imamo događaje na tri različite lokacije. Imamo atrakcije kao što su najduži suvi tobogan na moru, autiće, tu je i diskoteka sa rolerima, akademija za dron. Imamo jaht klub, koji je naš najveći do sada i generalno uvek ima nešto. Dakle, to je 24 sata zabave u kojoj naši gosti mogu uživati. Mislim da je to veoma centralna lokacija u smislu blizine. Tako da mislim da će navijačima biti lako da uživaju u svim sadržajima i pogodnostima koje Doha ima da ponudi, a zatim lako pređu na naše brodove“, rekao je Bernard Stačer jedan od šefova hotela na vodi.

Samo niko ne pominje cenu ovog luksuznog smeštaja.

Komentari

Vaš komentar