Ćiro: Produžili su mi život; Robi: Najveća pobeda ikada

Vesti 9. dec 202222:171 komentar
Robert Prosinečki
FSS

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević posle plasmana Hrvatske u polufinale Svetskog prvenstva istakao je da su mu Vatreni produžili život.

Povezane vesti

Osamdesetsedmogodišnji Blažević se bori sa opakom bolešću, a trijumf Hrvatske posle boljeg izvođenja penala ga je razgalio.

„Nisam dobro, nikako, ali eto borim se. Nikud više ne izlazim, teško hodam, taj me rak jako sredio, ali eto…,“ rekao je Blažević za Sport Klub i nastavio:

„Ne mogu ti zlato ništa reći, srećan sam i produžili su mi život kao što su ga produžili i svim Hrvatima na celoj planeti. Hvala na tome Daliću i momcima. Napravili su jedan istorijski sportski podvig.“

Foto Sport Klub Sportnetwork Miroslav Ciro Blazevic
Foto Sport Klub/ Sportnetwork

Trener Sarajeva Robert Prosinečki takođe je bio impresioniran rezultatom.

„Ovo je najveća pobeda ikada! Fantastično. Da, Brazil je imao šanse, ali Hrvatska je u polufinalu. Naša najbolja utakmica, zrela, da zrelija ne može da bude. Imali smo ideju kako da igramo, na koji način da dođemo do pobede. Ali, šta god sad da me pitaš, nikoga nije briga. To je najveća pobjda ikada. Nije sad vreme za neke velike priče, nije niti za velike analize. Ovo je trenutak kada treba da se slavi,“ izjavio je Prosinečki za Sport Klub.

Hrvatska će se 13. decembra u polufinalu sastati sa Argentinom ili Holandijom.

 

Komentari

Vaš komentar