Mesi postao kralj Instagrama

Vesti 20. dec 202211:58
Marcelo Endelli/Getty Images

Lionel Mesi je kao kapiten odveo svoju Argentinu do treće titule prvaka sveta u istoriji i ispunio svoj najveći san.

Novi svetski prvaci vratili su se jutros u svoju zemlju. Tamošnja vlada proglasila je državni praznik i u popodnevnim časovima po njihovom vremenu sprema spektakularan doček gde će prema procenama biti nekoliko stotina hiljada navijača.

povezane vesti

Ipak, dok Mesi i društvo slave titulu najboljeg na svetu posle 32 godine, na Instagramu se vodio pravi mali ‘rat’ između ljudi koji ga prate i jednog jajeta.

Argentinski as je jutros oborio još jedan rekord. Njegova fotografija gde drži trofej svetskog prvaka postala je objava sa najviše „lajkova“  u istoriji Instagrama. Za sada ih ima preko 57 miliona. Trka još traje i pravi je hit na društvenim mrežama, a Mesi trenutno vodi ispred jajeta za milion lajkova.

Još 2019. godine nepoznata osoba otvorila je Instagram profil ‘world_record_egg Instagram account’ i objavila fotografiju na kojoj je jaje. U ovom društvenom eksperimentu cilj je bio prestići objavu Kajli Džener u kojoj je ona došla do 18 miliona sviđanja.

Samo nedelju dana kasnije rekord je oboren, a do danas je slika jajeta sakupila preko 56 miliona lajkova.

Ronaldo je nedavno prišao popularnom jajetu kada je sakupio 42 miliona lajkova za fotografiju sa Mesijem u reklami Luja Vitona, ali to nije bilo dovoljno da ugrozi jaje.

Komentari

Vaš komentar