Onana: Nisu mi dali da budem na terenu

Vesti 29. nov 202215:032 komentara
REUTERS/Marko Djurica

Golman Andre Onana udaljen je iz reprezentacije Kameruna uoči jučerašnje utakmice protiv Srbije na Svetskom prvenstvu, a danas je napustio Katar i vratio se u domovinu.

U meču protiv Švajcarske bio je na golu, ali zbog svađe sa selektorom Rigobertom Songom izbačen je iz ekipe. Onana je na Instagramu objavio poruku nakon što je napustio tim.

povezane vesti

„Želim da izrazim svoju privrženost zemlji i fudbalskoj reprezentaciji. Juče mi nisu dali da budem na terenu i pomognem Kamerunu da ostvari ciljeve, kao što uvek radim. Uvek sam se ponašao tako da vodim ekipu prema uspehu.

Dao sam sve od sebe, svu energiju, kako bih pronašao rešenje za situaciju koju fudbaleri često proživljavaju, ali na drugoj strani nije postojala takva želja. Neke je situacije teško rešiti. Međutim, uvek poštujem i podržavam odluke vodećih ljudi koji žele da ostvare uspeh za celu zemlju.

Pružam saigračima svu svoju snagu jer smo pokazali da možemo daleko na ovom takmičenju. Vrednosti koje podržavam kao osoba i sportista su one koje me obeležavaju i koje mi je porodica ugradila odmalena. Oduvek mi je  bila čast da igram za Kamerun“, napisao je Onana.

Komentari

Vaš komentar