Pavlović o aferi: Vlahović je morao da javno demantuje

Vesti 10. dec 202212:43 12 komentara
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović rekao je da ga izmišljena afera koja se pojavila na društvenim mrežama uoči utakmice sa Švajcarskom nije toliko pogodila koliko navodne aktere te priče.

„Čuli smo te stvari, normalno – imamo internet, na društvenim smo mrežama. Neverovatno da su svi lako poverovali u sve to?! Zamislite kad je Dušan Vlahović morao na konferenciji i o tome: dokle je došlo. To, uopšte, nije trebalo da bude u prvom planu. Ispalo je da jeste?!“, rekao  je Pavlović za „Sportski žurnal“ i dodao:

„Na mene nije uticalo, ali opet, teško je da to čitaš, takve optužbe, pritom, znaš da nije istina. Igračima koji su pominjani nije bilo prijatno“.

Defanzivac smatra da su reprezentaciji Srbije presudile taktiče greške.

„Cilj je bio da se prođe grupa, bio sam ubeđen da to možemo, ali… tih 10 minuta protiv Kameruna okrenulo je stvari. Imamo tim za četvrtfinale, bar za nokaut fazu, međutim, nekad mora mnogo stvari da se poklopi. U nekim situacijama nismo bili skoncentrisani, dobro „stajali”… Tačno, igrali smo lep, napadački fudbal, na žalost – uz mnogo taktičkih grešaka. Nedopustivo na tom nivou“, zaključio je Pavlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare