„Ponosni što smo Francuzi, naše glave su uzdignute!“

Vesti 19. dec 20229:056 komentara
Fudbalska reprezenzacija Francuske
REUTERS/Kai Pfaffenbach via Guliver

Selektor francuske fudbalske reprezentacije Didije Dešan bio je jednako razočaran kao i njegovi igrači konačnim ishodom finala Svetskog prvenstva, u kojem se njegova ekipa dvaput vraćala iz rezultatskog minusa, ali je na kraju izgubila posle izvođenja penala.

„Uložili smo mnogo energije da bismo se vratili u ovu utakmicu, a kad smo se vratili, opet nam je pobegla pobeda. Zato je to još teže sve ovo svariti, ali moramo da prihvatimo“, rekao je Dešan.

Povezano:

O utakmici je govorio i Rafael Varan.

„Naravno da smo veoma razočarani, dali smo sve od sebe. Morali smo da se suočimo sa mnogim preprekama tokom takmičenja, ali ni u jednom trenutku nismo odustali. Sat vremena nismo bili u utakmici. Na kraju smo i mi mogli da pobedimo. Vrlo sam ponosan na ovu grupu momaka i na to što sam Francuz. Naše su glave uzdignute. Vratili smo se kad se činilo da je to nemoguće. Verovali smo do kraja. Razočarani smo, ali i ponosni“, kazao je defanzivac Francuske.

Svoj komentar utakmice dao je kapiten i golman novih svetskih vicešampiona Igo Loris.

„Argentinci su odlično krenuli, bili su agresivni, koristili sva svoja oružja. Mi smo se cele večeri branili, reagovali na njihove akcije. Nećemo tražiti alibije i opravdanja, dali smo sve što smo mogli. Treba čestitati momcima jer se ni u jednom trenutku nismo predali.“

Komentari

Vaš komentar