“Prorok” Makron: Francuska pobeđuje, kazaću i rezultat

Guliver

Francuski predsednik Emanuel Makron koji je nedavno pogodio da će Francuska pobediti Poljsku sa 3:1 u osmini finala Svetskog fudbalskog prevenstva u Kataru, ovog puta je izjavio da će Francuska svakako pobediti Englesku u subotu u četvrtfinalu takmičenja ali nije naveo rezultat.

Kako je prenela francuska onlajn televizija, Makron je rekao da ne sumnja u pobedu francuske fudbalske reprezentacije, ali da će se o mogućem rezultatu izjasniti kasnije. 

„Nema toliko sumnje u činjenicu da pobeđujemo. Neću još reći rezultat, ali mislim da pobeđujemo“, rekao je Makron koji je čestitao ekipi pobedu nad Poljskom. 

Makron, veliki ljubitelj fudbala, obećao da će se o rezultatu izjasniti „dan ili dva dana ranije“ kad bude video koji će francuski fudbaleri biti na spisku za meč. Francuski predsednik je pre utakmice protiv Poljske pogodio i rezultat i ko će dati golove.  

„Mislim da ćemo pobediti sa 3:1. Levandovski će dati jedan gol, kao i Mbape ili možda Žiru, koji želi da uđe u istoriju“, rekao je tada Makron koji je dodao da će treći gol Francuske biti „džoker“.  

Taj džoker je bio Mbape koji je dao dva gola, jedan je dao Žiru, dok je za Poljsku gol dao Levandovski. 

Makron je takođe potvrdio da će ići u Katar ako Francuska uđe u polufinale Mundijala. 

„Ako pobedimo, ići ću za polufinale i finale, kao što sam i obećao. Bio sam 2018. u Rusiji da pratim polufinale protiv Belgije (1:0), zatim finale protiv Hrvatske (4:2)“, rekao je Makron. 

Francuska i Engleska igraju utakmicu u četvrtfinalu Mundijala u subotu od 20 časova.

Komentari

Vaš komentar