Rednap: Svaki iole dobar menadžer bi radio kao Sautgejt

Vesti 20. dec 20220:30 0 komentara
Geret Sautgejt
Alex Pantling/Getty Images

Nekadašnji fudbaler Džejmi Rednap tvrdi da Engleska nije imala dobar rezultat na Svetskom prvenstvu, a izrazio je velike sumnje u kvalitet rada selektora Gereta Sautgejta.

Džejmi Rednap smatra da je francuski tim koji je izbacio Engleze jedan od najslabijih ikad. Kaže da su u poređnju sa 1998. to daleko slabiji igrači.

„Poredeći ovaj tim sa onim iz 1998… Ne želim da ne poštujem Žirua, ali ako im je on najbolji golgeter… Nisu imali Benzemu, Kantea… Imali su Mbapea. Nikada nećemo imati bolju priliku da ih dobijemo nego sada u četvrtfinalu. Međutim veliki trenuci su išli njima na ruku. Nemamo ubilački instinkt. Mi smo dobar tim i gledam ekipe koje su stigle do finala… Dobri smo koliko i oni“, smatra Džejmi Rednap.

„Sautgejt je uradio solidan posa, ali ne bi trebalo da mislimo da nema drugih trenera. Ima mnogo njih koji bi uradili isti takav posao. Svaki mladi menadžer iz Premijer lige bi doveo Englesku do četvrtfinala. 2018. smo imali dosta sreće sa protivnicima i prvi dobar tim – Hrvatska nas je izbacio. Na Evropskom smo dobii dve dobre ekipe Dansku i Nemačku. Oni nisu izašli iz grupe na ovom Svetskom prvenstvu“.

Rednap veruje da bi jednako dobar posao kao Sautgejt uradili i Grem Poter i Edi Hau i Frenk Lampard i Stiven Džerard.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!