Rodrigo želi magiju „pravog“ Ronalda (VIDEO)

Vesti 29. nov 202212:57 0 komentara
Ronaldo, Rodrigo
foto: Printscreen

Nema dileme da je brazilski napadač Ronaldo nepovratno uticao na čitavu generaciju svetskog fudbala briljantnim igrama koje je u Evropi i dresu „Selesaoa“ pružao krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Jedan od fudbalera koji je i dalje zadivljen bravurama nekadašnjeg dobitnika „Zlatne lopte“ je i ofanzivac Real Madrida Rodrigo Goeš.

Sva događanja sa Mundijala pratite u BLOGU UŽIVO Sport kluba.

Rodrigo (21) je posle pobede Brazila u drugom kolu grupne faze na Svetskom prvenstvu davao izjavu za medijsku kuću DAZN, za koju trenutno radi i „Fenomen“ Ronaldo.

Brazilci:

Kada su Ronaldo i Rodrigo završili razgovor, mladi fudbaler posegnuo je za nogama starijeg i rekao „malo ću da uzmem odavde“, posle čega je rukama protrljao svoje noge. Rodrigo je na taj način poručio da će mu za uspešne nastupe u nastavku turnira biti potrebna magija čoveka koji je postigao neverovatnih 15 pogodaka na SP.

U trećoj utakmici grupne faze Brazil, koji je već obezbedio prolaz u osminu finala, igra sa reprezentacijom Kameruna u petak od 20 časova. U isto vreme direktnu borbu za mesto u nokaut fazi vodiće Srbija i Švajcarska.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!