Šaćiri: Ronaldo se nikada ne otpisuje

FIFA World Cup 5. dec 202212:26 3 komentara
Đerdan Šaćiri
xLacixPerenyix via Guliver

Fudbaler Čikago Fajra Đerdan Šaćiri govorio je za medije u susret utakmici osmine finala Svetskog prvenstva, koju njegova selekcija igra protiv Portugalije. Ofanzivac rođen u Gnjilanu osvrnuo se na kritike u medijima na račun nedavnih partija Kristijana Ronalda.

Zanimljivo je da su jedina trojica igrača koji su bili strelci na prethodna tri Mundijala Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i upravo Đerdan Šaćiri.

Povezano:

„Ronalda ne smete otpisivati. On je jedan od najboljih igrača na svetu, baš kao i Mesi. Ronaldo može da postigne gol u svakom minutu, svakoj sekundi. Ima iskustvo i svi znamo koliko on znači portugalskoj reprezentaciji. Naravno, svesni smo da oni imaju i veoma dobre igrače, koji mogu da naprave razliku. Međutim, svašta može da se dogodi za 95-100 minuta i jedva čekamo meč“, kazao je Đerdan Šaćiri u susret duelu sa Portugalcima.

Utakmica Portugalija – Švajcarska igraće se u četvrtak od 20 časova na stadionu „Lusail“ u Dohi. Pobednik tog duela igraće protiv boljeg iz meča Maroko – Španija, koji je na programu ranije u četvrtak.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare