Saka: Sazreo sam, rado ću izvesti penal

Vesti 5. dec 202218:38 0 komentara
REUTERS/Molly Darlington

Bukajo Saka je nedavno postao jedan od najmlađih igrača koji su dali gol na Svetskim prvenstvima. Ima tek 21 godinu, a bio je strelac u pobedi Engleske protiv Senegala. Nije hteo da priča o poređenju sa Kilijanom Mbapeom, ali jeste pričao o situaciji u kojoj bi izveo jedanaesterac na bitnom meču.

„Hvala na komplimentu, ali jedan je Kilijan Mbape. Sa druge strane jedan sam i ja i hoću da budem ja i da pomognem timu. Ima mnogo mladih na ovom turniru. Čak i u našem timu ima sjajnih mladih igrača poput Džada Belingema“, rekao je Bukajo Saka.

Mladić iz Arsenala je pretprošlog leta ostao upamćen po tome što na „Vembliju“ nije baš odigrao najbolje u finalu Evropskog prvenstva. Bitan gol u penal seriji nije dao i to je omogućilo Italiji da pobedi.

„Sazreo sam i napredovao sam mnogo od tog trenutka. Ne bih istupio da šutiram toliko penala za Arsenal da nisam imao vere u sebe. Ako dođe trenutak i ako me izaberu biću srećan da pucam penal. Iskreno lično sam probao da nastavim od tog trenutka dalje. Znam da nikada neću to moći da zaboravim ali istovremeno postizanje golova me je mnogo podiglo posle toga. Uvek govorim da me navijačka ljubav mnogo podiže. Volim to da vidim od navijača“, dodaje mladi fudbaler Arsenala.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!