„Skoro da nema boljeg na svetu od Rašforda, osim Mbapea“

Markus Rašford England's Marcus Rashford celebrates scoring their third goal FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - Wales v England
REUTERS/Hannah Mckay - Markus Rašford

Pozitivnim kritikama na adresu Markusa Rašforda priključio se i Erik Ten Hag.

Povezano

Engleska je završila takmičenje u Kataru porazom od Francuske u četvrtfinalu, ali je mnogo toga pozitivnog bilo u timu Gordog Albiona. Mediji na Ostrvu hvale Markusa Rašforda, koji se igrama i golovima privukao pažnju na Svetskom prvenstvu.

Pozitivnim kritikama pridružio se i menadžer Mančester Junajteda. Erik Ten Hag kaže da Rašford poseduje ogroman potencijal i da je to sad pokazao i u Kataru.

Rašford je u sezonu 2022/23 ušao nakon svoje najgore takmičarske godine u karijeri, u kojoj je postigao samo pet golova na 32 utakmice u dresu Crvenih đavole u generlano jako lošoj sezoni za slavni kluba sa Old Trafordu.

Međutim, dolaskom Ten Haga 25-godišnji napadač se fudbalski probudio što je potvrdio i Svetskom prvenstvu.

„Od prvog trenutka sam prepoznao njegov ogroman potencijal. Mislim da trenutno na njegovoj poziciji nema boljeg igrača na svetu, sa izuzetkom Mbapea“, kazao je holandski stručnjak za engleske medije i dodao:

„Rašford je mnogo napredovao u poslednje vreme. Sa i bez lopte. Videli ste to i na Svetskom prvenstvu. Setite se drugog gola protiv Velsa kada je naparavio pritisak i osvajio loptu za tim. Radio je dobar posao za Englesku.“

Menadžer Junajteda uvek ima istu poruku za svog igrača.

„Uvek mu govorim da na trening dolazi sa osmehom na licu. Kada si srećan onda dobijaš dodatnu energiju da sve što radiš bude još bolje i uspešnije“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare